21/02/2021 21/02/2021 Με την παρουσία του Δημάρχου Μήλου κ. Μικέλη, του διατελέσαντος Δημάρχου κ. Δαμουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Αδάμαντος κ. Σταύρου Μωραΐτη, εκπροσώπων του ΤΕ Μήλου, της Προέδρου του Συλλόγου Κατακομβών κας Ελένης Χανιώτη και πολλών πιστών, οι οποίοι προσήλθαν τηρώντας τα μέτρα περιστολής της πανδημίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα...
21 Φεβρουαρίου, 2021 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2021 - 20:56

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Λίγα λουλούδια για τον Δεσπότη

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Λίγα λουλούδια για τον Δεσπότη

Με την παρουσία του Δημάρχου Μήλου κ. Μικέλη, του διατελέσαντος Δημάρχου κ. Δαμουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Αδάμαντος κ. Σταύρου Μωραΐτη, εκπροσώπων του ΤΕ Μήλου, της Προέδρου του Συλλόγου Κατακομβών κας Ελένης Χανιώτη και πολλών πιστών, οι οποίοι προσήλθαν τηρώντας τα μέτρα περιστολής της πανδημίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου- Αγίου Χαραλάμπους Αδάμαντος ιεράς νήσου Μήλου και εγκατέστησε το νέο Εφημέριο, Πρεσβύτερο Αντώνιο Σώρρο.

Εισερχόμενος στον Ιερό Ναό δέχτηκε με χαρά μία όμορφη ανθοδέσμη εκ μέρους ενός μικρού κοριτσιού, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

 

 

ΔΕΙΤΕ – ΜΗΛΟΣ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ – Η Εκκλησία στο διάστημα αυτό τήρησε όλους τους κανόνες

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων