12/06/2020 12/06/2020 Την Πέμπτη 11-6-2020, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην τελεσθείσα επί τη Μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου. Τον Θειο Λόγο κήρυξε ο π Αρσένιος Μελισσιανός. Προ της Απολύσεως προέστη Δεήσεως (με την ανάγνωση ειδικής ευχής)...
12 Ιουνίου, 2020 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 16:39

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μικρές ευλογίες προς τους υποψηφίους

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μικρές ευλογίες προς τους υποψηφίους

Την Πέμπτη 11-6-2020, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην τελεσθείσα επί τη Μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου.

Τον Θειο Λόγο κήρυξε ο π Αρσένιος Μελισσιανός.

Προ της Απολύσεως προέστη Δεήσεως (με την ανάγνωση ειδικής ευχής) για την ενίσχυση και τον φωτισμό των μαθητών που θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές, Απολυτήριες και Προαγωγικές Εξετάσεις για το Σχολικό Έτος 2019-2020 με την παρουσία εκπαιδευτικών, μαθητών-μαθητριών και γονέων.

Ο Σεβασμιώτατος αφού απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης και ευχές στα παιδιά και τους γονείς τους ακολούθως προσέφερε μικρές ευλογίες προς όλους τους υποψηφίους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων