25/11/2020 25/11/2020 Ο Νίκολα Μίροτιτς, διάσημος μπασκετμπολίστας και παίκτης της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στο προφίλ του στο Instagram στην κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου και του μακαριστού Μητροπολίτου Μαυροβουνίου κυρού Αμφιλοχίου, λέγοντας ότι η Εκκλησία και ο πιστός λαός περνούν σίγουρα μία δοκιμασία, την οποία, όμως, όπως πάντοτε, η Εκκλησία θα ξεπεράσει. Ο Μίροτιτς ευχήθηκε ταχεία...
25 Νοεμβρίου, 2020 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2020 - 22:56

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μίροτιτς και Ορθοδοξία

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μίροτιτς και Ορθοδοξία

Ο Νίκολα Μίροτιτς, διάσημος μπασκετμπολίστας και παίκτης της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στο προφίλ του στο Instagram στην κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου και του μακαριστού Μητροπολίτου Μαυροβουνίου κυρού Αμφιλοχίου, λέγοντας ότι η Εκκλησία και ο πιστός λαός περνούν σίγουρα μία δοκιμασία, την οποία, όμως, όπως πάντοτε, η Εκκλησία θα ξεπεράσει. Ο Μίροτιτς ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και όσους Επισκόπους νοσούν.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων