18/06/2021 18/06/2021 Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας τέλεσε την εις διάκονον χειροτονία του π. Μιχαήλ Καρ. Ο νέος ιεροδιάκονος είναι έγγαμος και έχει διακονήσει από διάφορες θέσεις σε Ιερούς Ναούς των Αχαρνών, ιδιαιτέρως στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αχαρνών, όπου υπηρετούσε ο πνευματικός πατήρ...
18 Ιουνίου, 2021 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 22:59

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν”

Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας τέλεσε την εις διάκονον χειροτονία του π. Μιχαήλ Καρ.

Ο νέος ιεροδιάκονος είναι έγγαμος και έχει διακονήσει από διάφορες θέσεις σε Ιερούς Ναούς των Αχαρνών, ιδιαιτέρως στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αχαρνών, όπου υπηρετούσε ο πνευματικός πατήρ του, μακαριστός π. Γεώργιος Καριάμης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας προέτρεψε τον διάκονο Μιχαήλ «να γνωρίσει το όνομα του Θεού στους ανθρώπους».

ΔΕΙΤΕ – Χειροτονία διακόνου π. Μιχαήλ Καρ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων