09/02/2020 09/02/2020 Κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλωσεις της πανηγύρεως του αγ. Χαραλάμπους στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι της Θεσσαλονίκης, χοροστατούντος και ιερουργούντος του πανοσιολογιώτατου Καθηγουμένου της ι.μ. Σίμωνος Πέτρας αρχιμ. Ελισσαίου, κατά την εσπέρα της 9ης Φεβρουαρίου 2020. Με αγιορείτικη λαμπρότητα τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός επί τη μνήμη του αγ. Χαραλάμπους. Την Ιερά πανήγυρη λαμπρύνουν με την παρουσία τους Σιμωνοπετρίτες...
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 20:32

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ο Άγιος, παιδί μου”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ο Άγιος, παιδί μου”

Κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλωσεις της πανηγύρεως του αγ. Χαραλάμπους στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι της Θεσσαλονίκης, χοροστατούντος και ιερουργούντος του πανοσιολογιώτατου Καθηγουμένου της ι.μ. Σίμωνος Πέτρας αρχιμ. Ελισσαίου, κατά την εσπέρα της 9ης Φεβρουαρίου 2020. Με αγιορείτικη λαμπρότητα τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός επί τη μνήμη του αγ. Χαραλάμπους.

Την Ιερά πανήγυρη λαμπρύνουν με την παρουσία τους Σιμωνοπετρίτες πατέρες, κληρικοί της Θεσσαλονίκης και φιλαγιος λαός, ο οποίος από χθες προσέρχεται να προσκυνήσει το ιερό λείψανο του αγ. Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου, το οποίο θα βρίσκεται εις διαρκή ευλογία στο ιερό μετόχιο.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Ο Καθηγούμενος Ελισσαίος στη Θεσσαλονίκη με τον νέον Άγιον

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων