08/10/2020 08/10/2020 Τον «μιμητή των Αγγέλων και ισοστάσιον του μέγα πολίτου της Ερήμου Βαπτιστού Ιωάννου», τον Όσιο Κενδέα τον θαυματουργό εορτάζει κάθε χρόνο η Ορθόδοξος Εκκλησία στις 6 Οκτωβρίου. Εντός των ορίων της περιφέρειας της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Αυγόρου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, βρίσκεται η ομώνυμη Ιερά Μονή η οποία αυτές τις...
08 Οκτωβρίου, 2020 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2020 - 16:52

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο Αρχηγός στη Θεία Λειτουργία

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο Αρχηγός στη Θεία Λειτουργία

Τον «μιμητή των Αγγέλων και ισοστάσιον του μέγα πολίτου της Ερήμου Βαπτιστού Ιωάννου», τον Όσιο Κενδέα τον θαυματουργό εορτάζει κάθε χρόνο η Ορθόδοξος Εκκλησία στις 6 Οκτωβρίου.

Εντός των ορίων της περιφέρειας της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Αυγόρου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, βρίσκεται η ομώνυμη Ιερά Μονή η οποία αυτές τις μέρες, υποδέχεται τον ευσεβή λαό που προσέρχεται για να τιμήσει τον Όσιο Κενδέα στον χώρο όπου ασκήτεψε και έζησε τα τελευταία έτη της επί γης ζωής του.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος προέστη της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας με την παρουσία μεταξύ άλλων και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστρατήγου κ. Δημοκρίτου Ζερβάκη.

 

ΔΕΙΤΕ – Πανηγύρισε η Ιερά Μονή του Οσίου Κενδέα στην ελεύθερη Αμμόχωστο

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων