01/10/2019 01/10/2019 Κατά την 1 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του αντιγράφου Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου στην Λεμεσό της Μεγαλονήσου Κύπρου, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, εκόμισε το αντίγραφον του Σταυρού, το οποίο υποδέχτηκε ευλαβικώς ο Πανιερώτατος οικείος Μητροπολίτης, κ. Αθανάσιος. ΦΩΤΟ:...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2019 - 20:08

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ο Σταυρός του Μ. Κωνσταντίνου”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ο Σταυρός του Μ. Κωνσταντίνου”

Κατά την 1 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του αντιγράφου Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου στην Λεμεσό της Μεγαλονήσου Κύπρου, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, εκόμισε το αντίγραφον του Σταυρού, το οποίο υποδέχτηκε ευλαβικώς ο Πανιερώτατος οικείος Μητροπολίτης, κ. Αθανάσιος.

ΦΩΤΟ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων