06/11/2020 06/11/2020 “Η αποτελεσματική σύμπραξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, την 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία, καθώς και ιδιωτών απέφερε την άρτια ανακατασκευή της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, στο Ελληνικό Ιωαννίνων. Εκεί όπου, κατά τη διάρκεια του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου, πολέμησε και έχασε τη ζωή του ηρωικά μαχόμενος...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 19:15

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο στρατός βοηθάει για ένα εκκλησάκι

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο στρατός βοηθάει για ένα εκκλησάκι

“Η αποτελεσματική σύμπραξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, την 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία, καθώς και ιδιωτών απέφερε την άρτια ανακατασκευή της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, στο Ελληνικό Ιωαννίνων. Εκεί όπου, κατά τη διάρκεια του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου, πολέμησε και έχασε τη ζωή του ηρωικά μαχόμενος ο Εύελπις Σκαρλάτος Ρωσσέτης. Συγχαρητήρια για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!”. Αυτά αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, αναρτώντας το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων