07/02/2020 07/02/2020 Το πρωί της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά του Στειριώτη της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, τελέστηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου και Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ο...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 16:47

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Όσιος Λουκάς ο Στειριώτης”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Όσιος Λουκάς ο Στειριώτης”

Το πρωί της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά του Στειριώτη της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, τελέστηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου και Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο οικείο Ποιμενάρχη για την πρόσκληση να συμμετάσχει στην πανήγυρη του Οσίου Λουκά, αναφέρθηκε μέσα από τους Πατέρες της Εκκλησίας, στη σημασία των ιερών λειψάνων, όπως και του τιμώμενου Οσίου Λουκά που αποτελούν δώρο του Θεού στους ανθρώπους.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – 1067 χρόνια μετά την Κοίμηση ενός Αναμορφωτή του Μοναχισμού

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων