25/10/2019 25/10/2019 Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε το πρωί της 25ης Οκτωβρίου 2019 για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλήτη στον ομώνυμο προσκυνηματικό Ιερό Ναό της συμπρωτεύουσας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης, κ. Θεολόγου, προσκεκλημένου του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, κ. Ανθίμου. Στον Ιερόν Ναόν φιλοξενείται, ήδη από ημέρες, το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας...
25 Οκτωβρίου, 2019 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2019 - 16:42

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Παναγία μ’ Σουμελάν”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Παναγία μ’ Σουμελάν”

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε το πρωί της 25ης Οκτωβρίου 2019 για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλήτη στον ομώνυμο προσκυνηματικό Ιερό Ναό της συμπρωτεύουσας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης, κ. Θεολόγου, προσκεκλημένου του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, κ. Ανθίμου.

Στον Ιερόν Ναόν φιλοξενείται, ήδη από ημέρες, το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά από το Βέρμιο, το οποίο και σήμερα ασπάστηκαν εκατοντάδες προσκυνητές, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Η Θεσσαλονίκη τιμά τον Άγιο Δημήτριο – Συγκινητικές στιγμές από τη λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων