12/07/2020 12/07/2020 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην ακριτική Ερείκουσα, στα Διαπόντια Νησιά, στο βορειοδυτικό άκρον της Ελλάδος, λειτούργησε το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Ο Μητροπολίτης Κερκύρας επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί αυτό, όπως και τα άλλα δύο,...
12 Ιουλίου, 2020 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2020 - 19:28

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Παπαδάκι

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Παπαδάκι

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην ακριτική Ερείκουσα, στα Διαπόντια Νησιά, στο βορειοδυτικό άκρον της Ελλάδος, λειτούργησε το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Ο Μητροπολίτης Κερκύρας επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί αυτό, όπως και τα άλλα δύο, τους Οθωνούς και το Μαθράκι, δείχνοντας την συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας σε όσους επιμένουν να μένουν εκεί, παρά τις δυσκολίες της απομόνωσης και τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Συμπαράσταση της Εκκλησίας σε όσους επιμένουν να μένουν εκεί

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων