10/03/2021 11/03/2021 ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ – Το Ελληνικό Σχολείο του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου (Greek Orthodox Cathedral of Saint Paul) ξεκίνησε τις εορτασμούς του για την επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης με την ύψωση της Ελληνικής Σημαίας. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία του Σαββάτου των Ψυχών, μαθητές από τα τμήματα του Σαββάτου, παρέλασαν από τις...
10 Μαρτίου, 2021 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 12:34

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Περήφανα ελληνόπουλα

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Περήφανα ελληνόπουλα

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ – Το Ελληνικό Σχολείο του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου (Greek Orthodox Cathedral of Saint Paul) ξεκίνησε τις εορτασμούς του για την επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης με την ύψωση της Ελληνικής Σημαίας. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία του Σαββάτου των Ψυχών, μαθητές από τα τμήματα του Σαββάτου, παρέλασαν από τις αίθουσες διδασκαλίας τους στο μπροστινό αίθριο του καθεδρικού ναού. Στη συνέχεια, προχώρησαν στην κεντρική αυλή, σήκωσαν την Ελληνική Σημαία, και έψαλλαν τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων