07/10/2020 07/10/2020 Πανηγύρισε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, η ιστορική Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος, την Σύναξη της ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της Μυρτιωτίσσης. Η πανήγυρη της εφεστίου Εικόνος της Ιεράς Μονής εορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου και αποτελεί την δεύτερη πανήγυρη της Ιεράς Μονής. Στην ιερά αγρυπνία που άρχισε το απόγευμα του...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 21:21

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Πιστεύω

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Πιστεύω

Πανηγύρισε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, η ιστορική Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος, την Σύναξη της ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της Μυρτιωτίσσης. Η πανήγυρη της εφεστίου Εικόνος της Ιεράς Μονής εορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου και αποτελεί την δεύτερη πανήγυρη της Ιεράς Μονής.

Στην ιερά αγρυπνία που άρχισε το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής προεξήρχε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Πολύκαρπος Θεοφάνης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αντιρρίου, της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου. Συμμετείχαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής αρχιμ. Ιωσήφ Ζωγράφος καικληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

 

ΔΕΙΤΕ – Η πανήγυρη της Παναγίας στην Ιερά Μονή Μυρτιάς

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων