04/03/2021 04/03/2021 Ευχάριστη έκπληξη από τους Πατέρες των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας πρωτοστατούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ που φροντίζει με αγάπη και πατρική στοργή για όλα και του Πρωτοσυγκέλλου π. Επιφανίου που θέλει να βλέπει τους πάντες χαρούμενους και υγιείς. “Ομολογώ πως είχα πολλά χρόνια να σβήσω κεράκια σε τούρτα...
04 Μαρτίου, 2021 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 17:23

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Πολλά χρόνια είχα να σβήσω κεράκια”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Πολλά χρόνια είχα να σβήσω κεράκια”

Ευχάριστη έκπληξη από τους Πατέρες των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας πρωτοστατούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ που φροντίζει με αγάπη και πατρική στοργή για όλα και του Πρωτοσυγκέλλου π. Επιφανίου που θέλει να βλέπει τους πάντες χαρούμενους και υγιείς.

“Ομολογώ πως είχα πολλά χρόνια να σβήσω κεράκια σε τούρτα γενεθλίων, ευτυχώς διακριτικά ήταν μόνο ένα γιατί αν ήταν όσα τα χρόνια μου θα χρειαζόμουν την βοήθεια της… πυροσβεστικής. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ και εκείνους και όλους τους Πατέρες της Μητροπόλεως και βέβαια όλους εσάς που στις πολύτιμες ευχές σας θα απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά” αναφέρει ο εορτάζων τα γενέθλιά του, Αρχιμ. π. Τιμόθεος Ηλιάκης, σε επίκαιρη ανάρτησή του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων