21/02/2020 21/02/2020 Στην κατάμεστη αίθουσα του σινεμά «Σπίτι του Κινηματογράφου» στην Σόφια πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, η πρεμιέρα του βουλγαρικού ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Άγιος – Αστραπή», το οποίο είναι αφιερωμένο στον βίο και το έργο του Αγίου Εφραίμ του Μεγαλομάρτυρα και Θαυματουργού (της Νέας Μάκρης), απο όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία (αφίσα της πρεμιέρας) της...
21 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2020 - 12:37

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Πρεμιέρα για τον Άγιο Εφραίμ”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Πρεμιέρα για τον Άγιο Εφραίμ”

Στην κατάμεστη αίθουσα του σινεμά «Σπίτι του Κινηματογράφου» στην Σόφια πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, η πρεμιέρα του βουλγαρικού ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Άγιος – Αστραπή», το οποίο είναι αφιερωμένο στον βίο και το έργο του Αγίου Εφραίμ του Μεγαλομάρτυρα και Θαυματουργού (της Νέας Μάκρης), απο όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία (αφίσα της πρεμιέρας) της σημερινής ημέρας.

Η αίθουσα του «Σπιτιού του Κινηματογράφου» αποδείχθηκε μικρή και οι θέσεις λιγοστές για να φιλοξενήσουν το πολυπληθές κοινό που προσήλθε στην πρεμιέρα της προβολής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ – ΣΟΦΙΑ: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον Άγ. Εφραίμ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων