11/10/2019 11/10/2019 Στην Πέρθη ευρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, προκειμένου να επικοινωνήσει με τον κλήρο και το λαό της Δυτικής Αυστραλίας. Τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της Πέρθης ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Ελπίδιος, ο Καθηγούμενος και η αδελφότητα της Ιεράς Μονής του Τιμίου Προδρόμου Πέρθης, ο τοπικός κλήρος και πολλοί...
11 Οκτωβρίου, 2019 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2019 - 18:47

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Στο τιμόνι”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Στο τιμόνι”

Στην Πέρθη ευρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, προκειμένου να επικοινωνήσει με τον κλήρο και το λαό της Δυτικής Αυστραλίας. Τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της Πέρθης ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Ελπίδιος, ο Καθηγούμενος και η αδελφότητα της Ιεράς Μονής του Τιμίου Προδρόμου Πέρθης, ο τοπικός κλήρος και πολλοί από τους ομογενείς μας στη Δυτική Αυστραλία.

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση εν πλω με τους κληρικούς της Πέρθης και με άλλους τοπικούς παράγοντες προκειμένου να συζητήσουν θέματα αφορώντα την πορεία της τοπικής Εκκλησίας στη Δυτική Ακτή, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων