05/03/2020 05/03/2020 Τον Έβρο επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, την Τετάρτη, 4 του μηνός Μαρτίου, προκειμένου εκ του σύνεγγυς να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να εκφράσει την συμπαράσταση της Εκκλησίας τόσο στις δυνάμεις που υπερασπίζονται με γενναιότητα τα σύνορα της Πατρίδας μας όσο και για να στηρίξει τους κατοίκους...
05 Μαρτίου, 2020 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 14:13

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Τῇ ὑπερμάχῷ στρατηγῷ”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Τῇ ὑπερμάχῷ στρατηγῷ”

Τον Έβρο επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, την Τετάρτη, 4 του μηνός Μαρτίου, προκειμένου εκ του σύνεγγυς να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να εκφράσει την συμπαράσταση της Εκκλησίας τόσο στις δυνάμεις που υπερασπίζονται με γενναιότητα τα σύνορα της Πατρίδας μας όσο και για να στηρίξει τους κατοίκους των ακριτικών αυτών περιοχών, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – «Στο άκουσμα του «Υπερμάχω», φάνηκε η δυνατή ψυχή του Έλληνα»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων