09/01/2020 09/01/2020 “Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού η Βάπτιση δεν ζητά από εμάς, όσους οργώνουμε τον της Αφρικής Αμπελώνα, την ανάπαυση, παρά την ευλογημένη κούραση” γράφει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος, σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Ένα διαρκές τρέξιμο, με αυτοκίνητα, πιρόγες και ζωντανά, ούτως ώστε ο αγιασμός να καταπνίξει κάθε ύδωρ του Νησιού...
09 Ιανουαρίου, 2020 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 10:19

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Στα μέχρι πριν πικρά νερά της άγνοιας”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Στα μέχρι πριν πικρά νερά της άγνοιας”

“Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού η Βάπτιση δεν ζητά από εμάς, όσους οργώνουμε τον της Αφρικής Αμπελώνα, την ανάπαυση, παρά την ευλογημένη κούραση” γράφει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος, σε επίκαιρη ανάρτησή του.

“Ένα διαρκές τρέξιμο, με αυτοκίνητα, πιρόγες και ζωντανά, ούτως ώστε ο αγιασμός να καταπνίξει κάθε ύδωρ του Νησιού μας. Ο αυτός Σταύρος, ο αυτός Αγιασμός να μπολιάσει τα μέχρι πριν πικρά νερά της άγνοιας και να τα μετατρέψει στα της Βαπτίσεως Ύδατα. Εύχεστε!”.

ΦΩΤΟ:  Fb Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων