28/05/2020 28/05/2020 Με ιδιαίτερη συγκίνηση Κλήρος και λαός με μια φωνή έψαλλαν για τελευταία φορά το Χριστός Ανέστη στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Θεσσαλονίκης όπου τελέστηκε η Θ’ Ώρα με την οποία αποδίδεται η μεγάλη εορτή του Πάσχα. Της ιεράς ακολουθίας και του πανηγυρικού εσπερινού προεξήρχε ο Αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ....
28 Μαΐου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 19:45

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τελευταίο Χριστός Ανέστη

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τελευταίο Χριστός Ανέστη

Με ιδιαίτερη συγκίνηση Κλήρος και λαός με μια φωνή έψαλλαν για τελευταία φορά το Χριστός Ανέστη στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Θεσσαλονίκης όπου τελέστηκε η Θ’ Ώρα με την οποία αποδίδεται η μεγάλη εορτή του Πάσχα. Της ιεράς ακολουθίας και του πανηγυρικού εσπερινού προεξήρχε ο Αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης και Προϊστάμενος του περικαλλούς ι. Ναού. Πιστοί λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας προσέρχονταν για να τιμήσουν την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίσκονταν εκτός ναού.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων