28/04/2020 28/04/2020 Στιγμιότυπο από τη νεκρώσιμη ακολουθία δύο ομογενών στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Σικάγο. Όπως διαβάζουμε στο anamniseis.net, οι κηδείες τους λόγω των περιοριστικών μέτρων για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού έγιναν σε κλειστό οικογενειακό περιβάλλον και μόνο με την παρουσία ιερέα και ιεροψαλτών. Φίλοι και συγγενείς μπόρεσαν...
28 Απριλίου, 2020 - 11:06

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Θρήνος σε απευθείας σύνδεση

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Θρήνος σε απευθείας σύνδεση

Στιγμιότυπο από τη νεκρώσιμη ακολουθία δύο ομογενών στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Σικάγο.
Όπως διαβάζουμε στο anamniseis.net, οι κηδείες τους λόγω των περιοριστικών μέτρων για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού έγιναν σε κλειστό οικογενειακό περιβάλλον και μόνο με την παρουσία ιερέα και ιεροψαλτών.
Φίλοι και συγγενείς μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία μέσω διαδικτύου σε απευθείας σύνδεση
Το ζεύγος Πίτερ και Ελένης Καύκη (Peter and Helen Kafkis) απεβίωσαν σε ηλικία 91 ετών με διαφορά πέντε ημερών και κηδεύτηκαν μαζί…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων