28/08/2019 28/08/2019 Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, στις 7 το απόγευμα, έλαβε χώρα η τελετή των θυρανοιξίων του ιδιωτικού Ιερού Ναϋδρίου του Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή «Πλάκα» νήσου Λέρου, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας. Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ.Παΐσιος, με την συμμετοχή του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και των Ιερέων π.Σωφρονίου...
28 Αυγούστου, 2019 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2019 - 20:31

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Θυρανοίξια στη Λέρο”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Θυρανοίξια στη Λέρο”

Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, στις 7 το απόγευμα, έλαβε χώρα η τελετή των θυρανοιξίων του ιδιωτικού Ιερού Ναϋδρίου του Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή «Πλάκα» νήσου Λέρου, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ.Παΐσιος, με την συμμετοχή του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και των Ιερέων π.Σωφρονίου Χατζηλάρη, π.Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, π.Εμμ.Οθίτη, π.Μαξίμου Λιβανού, π.Σεργίου Γουρλά και των ιεροδιακόνων π.Φιλοθέου και π.Ιωάννου.

 

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων