02/03/2021 02/03/2021 Με δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού κ. Γιάννης Κωνσταντάτος καταδίκασε την καταστροφή του Τοίχου των Ηρώων του 1821, που δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν. O κ. Κωνσταντάτος αναφέρει στη δήλωση του «Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!», ενώ τονίζει: «Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική...
02 Μαρτίου, 2021 - 20:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 19:32

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τι σου έφταιξε;

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τι σου έφταιξε;

Με δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού κ. Γιάννης Κωνσταντάτος καταδίκασε την καταστροφή του Τοίχου των Ηρώων του 1821, που δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν. O κ. Κωνσταντάτος αναφέρει στη δήλωση του «Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!», ενώ τονίζει: «Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!».

Στο μεταξύ, έντονη είναι η αντίδραση χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων Ελλήνων παγκοσμίως, μέχρι και αυτήν την ώρα, μέσα από σχετικές αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τι τους έφταιξαν όσοι με προσωπική επιμονή τους ελευθέρωσαν αυτόν τον τόπο;

Του Παπαφλέσσα, τον οποίον βεβήλωσαν ως άνω, του άρεσε να λέει συχνά μία λέξη: “Κουραφέξαλα”. 

ΔΕΙΤΕ – «Βεβήλωσαν» τον Τοίχο των Ηρώων στην Αργυρούπολη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων