07/03/2021 07/03/2021 Την Κυριακή της Απόκρεω, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, που τέλεσε στον Ι. Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μαυροβουνίου-Γυθείου, τίμησε με το παράσημο της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, φέρον την εικόνα της Παναγίας της Γιατρίσσης μετά τιμητικής διακρίσεως, την αρχόντισσα κυρία Παναγιώτα Σκορίνη, δωρήτρια στην Ι. Μητρόπολη Μάνης, κτήματός εκτάσεως 5.638...
07 Μαρτίου, 2021 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2021 - 20:35

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τιμή σε μία σεμνή αρχόντισσα

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τιμή σε μία σεμνή αρχόντισσα

Την Κυριακή της Απόκρεω, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, που τέλεσε στον Ι. Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μαυροβουνίου-Γυθείου, τίμησε με το παράσημο της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, φέρον την εικόνα της Παναγίας της Γιατρίσσης μετά τιμητικής διακρίσεως, την αρχόντισσα κυρία Παναγιώτα Σκορίνη, δωρήτρια στην Ι. Μητρόπολη Μάνης, κτήματός εκτάσεως 5.638 τμ, στη θέση «Σελινίτσα» Γυθείου, με αποκλειστικό σκοπό την ανέγερση Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων