22/05/2020 22/05/2020 Από το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ πλέει προς Σίκινο, προκειμένου αύριο το πρωί να ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Χρυσοπηγής. Κατά τον πλου, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΡΤΕΜΙΣ», κομίζων το Άγιο Φως, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο, το Άγιο Φως παρεδόθη, διά χειρών του Αρχιμ. Δωροθέου και των...
22 Μαΐου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 18:11

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Το Άγιο Φως στην Πάρο

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Το Άγιο Φως στην Πάρο

Από το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ πλέει προς Σίκινο, προκειμένου αύριο το πρωί να ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Χρυσοπηγής.

Κατά τον πλου, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΡΤΕΜΙΣ», κομίζων το Άγιο Φως, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο, το Άγιο Φως παρεδόθη, διά χειρών του Αρχιμ. Δωροθέου και των Πρωτοπρεσβυτερων Χρήστου και Στυλιανού, προς τους Χριστιανούς της Πάρου ενώ και μετ’ ου πολύ θα παραδοθεί και στους Χριστιανούς της Νάξου.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων