27/10/2021 27/10/2021 Τελέστηκε η πανήγυρη του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα στον ναό που εδώ και ένα χρόνο η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας δακρυρροεί. Χθες, το απόγευμα τελέσθηκεο Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία μεταφέρθηκε η Ιερά Εικόνα από το Προσκυνητάρι σε φορητή σκαλιστή προθήκη προκειμένου να λιτανευθεί στις οδούς δια των πέριξ του Ι. Ναού....
27 Οκτωβρίου, 2021 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2021 - 17:26

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Το χθεσινό μύρο και δάκρυ της Παναγίας

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Το χθεσινό μύρο και δάκρυ της Παναγίας

Τελέστηκε η πανήγυρη του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα στον ναό που εδώ και ένα χρόνο η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας δακρυρροεί.

Χθες, το απόγευμα τελέσθηκεο Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία μεταφέρθηκε η Ιερά Εικόνα από το Προσκυνητάρι σε φορητή σκαλιστή προθήκη προκειμένου να λιτανευθεί στις οδούς δια των πέριξ του Ι. Ναού.

Όσοι είχαν την ιδιαίτερη ευλογία να παραστούν, αντίκρυσαν με δέος την Ι. Εικόνα να ξεχειλίζει μύρο και να καταβρέχει τα χέρια των Ιερέων που τη μετέφεραν.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – ΒΥΡΩΝΑΣ: Η Εικόνα της Παναγίας ξεχείλιζε μύρο στη λιτανεία

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων