23/04/2020 23/04/2020 Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου στον εορτάζοντα Μητροπολιτικό ναό στο Νάυπλιο, τελέσθηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου κεκλεισμένων των θυρών, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.  O μητροπολιτικός ναός του Aγίου Γεωργίου είναι ένας από τους σημαντικότερους και παλαιότερους ναούς της πόλης, όπου έλαβαν χώρα σπουδαία γεγονότα της ελληνικής...
23 Απριλίου, 2020 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2020 - 14:46

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Χαίρε Άγιε Γεώργιε Τροπαιοφόρε”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Χαίρε Άγιε Γεώργιε Τροπαιοφόρε”

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου στον εορτάζοντα Μητροπολιτικό ναό στο Νάυπλιο, τελέσθηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου κεκλεισμένων των θυρών, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. 

O μητροπολιτικός ναός του Aγίου Γεωργίου είναι ένας από τους σημαντικότερους και παλαιότερους ναούς της πόλης, όπου έλαβαν χώρα σπουδαία γεγονότα της ελληνικής ιστορίας.

ΔΕΙΤΕ – ΝΑΥΠΛΙΟ: Του Αγίου Γεωργίου κεκλεισμένων των θυρών

 

 

ΦΩΤΟ: STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – ΡΑΣΣΙΑΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων