04/10/2019 04/10/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και και πάσης Σκανδιναυΐας δημοσιεύει αφιερωματικό κείμενο και φωτογραφικό υλικό απο την πρόσφατη επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, στη χώρα της Σουηδίας, όπου, αναδρομεί τα ευλογημένα γεγονότα της εκεί παρουσίας του, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας. Το φωτογραφικό υλικό είναι προσφορά της Ι. Μ. Σουηδίας και των...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 12:07

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Χαρά Θεού”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Χαρά Θεού”

Η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και και πάσης Σκανδιναυΐας δημοσιεύει αφιερωματικό κείμενο και φωτογραφικό υλικό απο την πρόσφατη επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, στη χώρα της Σουηδίας, όπου, αναδρομεί τα ευλογημένα γεγονότα της εκεί παρουσίας του, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

Το φωτογραφικό υλικό είναι προσφορά της Ι. Μ. Σουηδίας και των κ.κ. Παντελεήμονος Βίγκα, Ευαγγελίας Ρουμελιώτου, Γεωργίου Βασιλείου και Νικολάου Κίτσιου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων