30/11/2020 30/11/2020 ΠΑΤΡΑ – Μετά τη λιτάνευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ανδρέου στο εσωτερικό του ναού, ο Mητροπολίτης Πατρών  βγήκε στην πόρτα του ναού και απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κρατώντας την Αγία Κάρα του Αγίου Ανδρέα στα χέρια μου και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως συνιστούμε να τα τηρεί ο κάθε άνθρωπος,...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2020 - 20:17

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Χωρίς τον λαό

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Χωρίς τον λαό

ΠΑΤΡΑ – Μετά τη λιτάνευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ανδρέου στο εσωτερικό του ναού, ο Mητροπολίτης Πατρών  βγήκε στην πόρτα του ναού και απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κρατώντας την Αγία Κάρα του Αγίου Ανδρέα στα χέρια μου και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως συνιστούμε να τα τηρεί ο κάθε άνθρωπος, ευχόμεθα στους αδελφούς μας Πατρινούς, στους όπου γης αδελφούς μας Έλληνες ορθοδόξους χριστιανούς  και σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά, ευλογημένα και άγια.  Και δια πρεσβειών του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα ο Κύριος μας να ελεήσει όλους μας, όλον τον κόσμο και συντόμως να οδηγήσει όλους μας  εις την έξοδο από αυτή την δοκιμασία. Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, με προσευχή, με υπομονή, με ταπείνωση, με μετάνοια και με ενότητα μεταξύ μας».

Περιμετρικά του νέου ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα βρίσκονται από χθες το βράδυ αστυνομικοί, ώστε να μην επιτρέψουν σε κανέναν την προσέγγιση στο ναό, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία από τον κορονοϊό.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Κεκλεισμένων των θυρών τιμάται ο Άγιος Ανδρέας – Το μήνυμα του Μητρ. Πατρών κρατώντας στα χέρια την Τιμία Κάρα

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων