28/07/2020 28/07/2020 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε στον υπαίθριο Εόρτιο Εσπερινό, που τελέσθηκε, με τη συμμετοχή Εφημερίων του νησιού και την παρουσία πολλών ευσεβών προσκυνητών, Ανδρίων και παραθεριστών, στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής της Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια της Άνδρου, την οποία ανακαίνισε εκ βάθρων ο φιλογενής και ευσεβής Άνδριος Πλοιοκτήτης και γόνος ιερατικής οικογενείας...
28 Ιουλίου, 2020 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2020 - 16:43

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Χρυσοβαλάντου αγαπημένη των Ελλήνων

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Χρυσοβαλάντου αγαπημένη των Ελλήνων

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε στον υπαίθριο Εόρτιο Εσπερινό, που τελέσθηκε, με τη συμμετοχή Εφημερίων του νησιού και την παρουσία πολλών ευσεβών προσκυνητών, Ανδρίων και παραθεριστών, στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής της Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια της Άνδρου, την οποία ανακαίνισε εκ βάθρων ο φιλογενής και ευσεβής Άνδριος Πλοιοκτήτης και γόνος ιερατικής οικογενείας Ελευθέριος Πολέμης, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων