19/03/2020 19/03/2020 Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την Β’ Κυριακή των Νηστειών 2020, όπου ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερμουπόλεως. Κατόπιν της απαγορεύσεως τελέσεων ιεροπραξιών εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας, λόγω της απειλής εξαπλώσεως του ιού του κορονοϊού, υπομονή κάμει, πλεόν, ολόκληρη η ελληνική επικράτεια και οι ευλαβείς πιστοί για πότε...
19 Μαρτίου, 2020 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2020 - 21:57

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Υπομονή”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Υπομονή”

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την Β’ Κυριακή των Νηστειών 2020, όπου ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερμουπόλεως.

Κατόπιν της απαγορεύσεως τελέσεων ιεροπραξιών εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας, λόγω της απειλής εξαπλώσεως του ιού του κορονοϊού, υπομονή κάμει, πλεόν, ολόκληρη η ελληνική επικράτεια και οι ευλαβείς πιστοί για πότε ξανά θα βρεθούν τις Κυριακές στις εκκλησίες τους και καθημερινώς στα ιερά Μυστήρια.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων