23/06/2020 23/06/2020 “Την λατρεύω την κ. Μαρία, την βρίσκω πάντα εκεί στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, φρουρό, θα έλεγα στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από την ημέρα της Κοιμήσεως του μέχρι σήμερα” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης. “Πάντα εκεί χειμώνα καλοκαίρι να προσέχει τον τάφο ανιδιοτελώς από αγάπη και ευγνωμοσύνη γιατί σε μια...
23 Ιουνίου, 2020 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 17:05

Η φρουρός του τάφου του Χριστοδούλου και η μνήμη του Α. Παπανδρέου

Διαδώστε:
Η φρουρός του τάφου του Χριστοδούλου και η μνήμη του Α. Παπανδρέου

“Την λατρεύω την κ. Μαρία, την βρίσκω πάντα εκεί στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, φρουρό, θα έλεγα στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από την ημέρα της Κοιμήσεως του μέχρι σήμερα” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης. “Πάντα εκεί χειμώνα καλοκαίρι να προσέχει τον τάφο ανιδιοτελώς από αγάπη και ευγνωμοσύνη γιατί σε μια δύσκολη στιγμή ο μακαριστός βοήθησε το παιδί της. Και μαζί με τον τάφο του Χριστόδουλου φροντίζει και τους άλλους Αρχιεπισκόπους και τον τάφο του Α. Παπανδρέου και αφού τελειώσει το “διακόνημα’ της κάθεται στον ίσκιο των πεύκων και προσεύχεται για όλους. Ήταν παρούσα και σήμερα και είχε φροντίσει όλα να είναι έτοιμα και παστρικά όπως η ίδια λέει προσφέροντας χωρίς να το θέλει μαθήματα ευγνωμοσύνης σπάνιας στις μέρες μας”.

Σαν σήμερα, 23 Ιουνίου 1996, έφυγε από αυτήν την ζωή ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου. Η χήρα του κα. Δήμητρα Λιάνη και αρκετός κόσμος βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο για να τιμήσουν τη μνήμη του.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων