07/10/2020 07/10/2020 Αναφερόμενος στην εξαγγελία για άνοιγμα μέρους των Βαρωσίων, ο εκπρόσωπος της γερμανικής Κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ, χαρακτήρισε την πρόταση  “αχρείαστο και προκλητικό βήμα”. Συγκεκριμένα δήλωσε πως “από την πλευρά της γερμανικής Κυβέρνησης, αυτό είναι ένα αχρείαστο και προκλητικό βήμα που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο. Καλούμε όλα τα μέρη...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 20:03

Η Γερμανία για τα Βαρώσια: “Αχρείαστο και προκλητικό βήμα”

Διαδώστε:
Η Γερμανία για τα Βαρώσια: “Αχρείαστο και προκλητικό βήμα”

Αναφερόμενος στην εξαγγελία για άνοιγμα μέρους των Βαρωσίων, ο εκπρόσωπος της γερμανικής Κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ, χαρακτήρισε την πρόταση  “αχρείαστο και προκλητικό βήμα”.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως “από την πλευρά της γερμανικής Κυβέρνησης, αυτό είναι ένα αχρείαστο και προκλητικό βήμα που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο. Καλούμε όλα τα μέρη σε διάλογο και θα παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις”.

(ΚΥΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων