11/12/2020 11/12/2020 Με μεγάλη πλειοψηφία η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας για την προμήθεια του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400. Το νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό, όπου περιλαμβάνονται οι κυρώσεις είχε εγκριθεί και από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Το νομοσχέδιο προβλέπει μέτρα για να καθυστερήσει ή να εμποδιστεί η προγραμματισμένη απόσυρση των αμερικανικών...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 20:44

Η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε κυρώσεις στην Τουρκία

Διαδώστε:
Η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε κυρώσεις στην Τουρκία

Με μεγάλη πλειοψηφία η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας για την προμήθεια του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400.

Το νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό, όπου περιλαμβάνονται οι κυρώσεις είχε εγκριθεί και από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Το νομοσχέδιο προβλέπει μέτρα για να καθυστερήσει ή να εμποδιστεί η προγραμματισμένη απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία και το Αφγανιστάν, δυσκολεύοντας επίσης τον πρόεδρο να αναπτύξει στρατιωτικό προσωπικό στα νότια σύνορα των ΗΠΑ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων