30/11/2020 30/11/2020 “Η Θεολογική Σχολή εκσυγχρονίζει τις υποδομές της και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες προς το διδακτικό προσωπικό, τους ερευνητές και τους φοιτητές υπηρεσίες με την προμήθεια και εγκατάσταση οκτώ (8) νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών που αποτελούν δωρεά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών. Η Κοσμητεία τονίζει στην ανακοίνωσή της...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2020 - 9:59

Η Ι.Μ. Μονή Βατοπαιδίου εξοπλίζει τη Θεολογική Σχολή Αθηνών

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Μονή Βατοπαιδίου εξοπλίζει τη Θεολογική Σχολή Αθηνών

“Η Θεολογική Σχολή εκσυγχρονίζει τις υποδομές της και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες προς το διδακτικό προσωπικό, τους ερευνητές και τους φοιτητές υπηρεσίες με την προμήθεια και εγκατάσταση οκτώ (8) νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών που αποτελούν δωρεά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

Η Κοσμητεία τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι: “Πρόκειται για μία ενέργεια, η οποία αναδεικνύει το αμέριστο ενδιαφέρον της ανωτέρω Ιεράς Μονής για το ανθρώπινο δυναμικό της Σχολής και ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι οι επιτυχημένες πρωτοβουλίες του τ. Κοσμήτορα κ. Απόστολου Β. Νικολαΐδη υλοποιούνται σε αγαστή συνεργασία με το νέο Κοσμήτορα”.

Και συνεχίζει: “Σε μία εξαιρετικά σύνθετη εποχή, και ενώ η χώρα τελεί υπό την απειλή του κορωνοϊού, η απόκτηση των οκτώ νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών συνιστά μία αχτίδα φωτός, καθώς αφενός συνδράμει στην πραγματοποίηση επιστημονικής έρευνας σε ένα περιβάλλον πιο ασφαλές, με εξασφάλιση των απαιτούμενων αποστάσεων και αφετέρου παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης των πιο σύγχρονων τεχνολογιών για την προαγωγή της έρευνας”.

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες τόσο προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Πανοσ. Αρχιμ. κ. Εφραίμ, όσο και προς τον τ. Κοσμήτορα κ. Απόστολο Β. Νικολαΐδη για την αγάπη και μέριμνα που επέδειξαν έναντι αυτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων