23/12/2021 26/12/2021 Τις εγκάρδιες κι ολόθερμες ευχές τους για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος έστειλαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες απ’ όλη την Ελλάδα στον πιστό λαό μέσω του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», στο ope.gr και την Pemptousia TV. Ανάμεσα στους Ιεράρχες που ευχήθηκαν είναι ο Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο Ηλείας κ. Γερμανός, ο Ιλίου, Αχαρνών και...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 1:12

Η Ιεραρχία εύχεται «Καλά Χριστούγεννα!» στο ope.gr

Διαδώστε:
Η Ιεραρχία εύχεται «Καλά Χριστούγεννα!» στο ope.gr

Τις εγκάρδιες κι ολόθερμες ευχές τους για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος έστειλαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες απ’ όλη την Ελλάδα στον πιστό λαό μέσω του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», στο ope.gr και την Pemptousia TV.

Ανάμεσα στους Ιεράρχες που ευχήθηκαν είναι ο Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο Ηλείας κ. Γερμανός, ο Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Κασσανδρείας κ. Νικόδημος, ο Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, ο Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο Μαρωνείας και Κομοτηνής κ Παντελεήμων, ο Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, ο Σερρών και Νιγρίτης κ Θεολόγος, ο Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο Μονεμβασίας και Σπάρτης κ Ευστάθιος, ο Δημητριάδος κ Ιγνάτιος, ο Ηλείας κ Γερμανός, ο Άρτης κ Καλλίνικος, ο Ζακύνθου κ. Διονύσιος, ο Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ Αμφιλόχιος, ο Ρόδου κ. Κύριλλος, ο Ιεραπύτνης κ. Κύριλλος, ο Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Σύμης κ Χρυσόστομος.
Δείτε τα γραπτά τους μηνύματα όπως δημοσιεύονται στο πρακτορείο Ορθοδοξία και μιλούν για το Άγιο Δωδεκαήμερο της Επιφανείας του Χριστού:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων