12/12/2020 12/12/2020 Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, που φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς και τις οικογένειές τους, διοργανώνει ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά το διήμερο 12 & 13 Δεκεμβρίου 2020.  Η «Γαλιλαία», που έκλεισε 10 χρόνια ζωής το 2020, απευθύνεται σε όλους τους ασθενείς με χρόνιες ή και απειλητικές για τη...
12 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:49

Η ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά της «Γαλιλαίας»

Διαδώστε:
Η ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά της «Γαλιλαίας»

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, που φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς και τις οικογένειές τους, διοργανώνει ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά το διήμερο 12 & 13 Δεκεμβρίου 2020. 

Η «Γαλιλαία», που έκλεισε 10 χρόνια ζωής το 2020, απευθύνεται σε όλους τους ασθενείς με χρόνιες ή και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες, ήδη από τη στιγμή της διάγνωσης, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου, θρησκείας, οικονομικής ή ασφαλιστικής κατάστασης.

Στο διάστημα λειτουργίας της έως το 2019 προσέφερε τις υπηρεσίες της σε 930 περίπου ογκολογικούς ασθενείς, στη βάση της Κατ’ Οίκον Φροντίδας (στο σπίτι τους) ή της Ημερήσιας Φροντίδας (Κέντρο Ημέρας). Επίσης, φιλοξένησε στον Ξενώνα 120 ασθενείς, κυρίως τελικού σταδίου. Στη φροντίδα της Μονάδας αυτή τη στιγμή βρίσκονται 145 ασθενείς, και στις τρεις υπηρεσίες συνολικά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος σας καλωσορίζει στη σελίδα του μπαζάρ, αναφέροντας δυο λόγια για τις δράσεις της «Γαλιλαίας», αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για προσφορά στις μέρες μας.

Δείτε περισσότερα εδώ για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων