22/06/2020 22/06/2020 Την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 9.00 το βράδυ η ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του π. Σπυρίδωνα Βασιλάκου «Από τα ρηχά του χρόνου στο βάθος της αιωνιότητας…» των εκδόσεων «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ». Για τον ίδιο τον πατέρα Σπυρίδωνα, αλλά και το βιβλίο του, οι άνθρωποι της «Συνοδοιπορίας» της Ευαγγελίστριας του Πειραιά έγραψαν: «Σε έναν κόσμο που...
22 Ιουνίου, 2020 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2020 - 16:03

Η ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου διαβάζει π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο 

Διαδώστε:
Η ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου διαβάζει π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο 

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 9.00 το βράδυ η ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του π. Σπυρίδωνα Βασιλάκου «Από τα ρηχά του χρόνου στο βάθος της αιωνιότητας…» των εκδόσεων «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ».

Για τον ίδιο τον πατέρα Σπυρίδωνα, αλλά και το βιβλίο του, οι άνθρωποι της «Συνοδοιπορίας» της Ευαγγελίστριας του Πειραιά έγραψαν: «Σε έναν κόσμο που μοιάζει φυλακή, ο π. Σπυρίδων Βασιλάκος έχει το χάρισμα να εντοπίζει ρωγμές. Προκαλεί τη σκέψη, αφυπνίζει συνειδήσεις, ανατρέπει δεδομένα και αυτονόητα, φανερώνει με θάρρος την αλήθεια, κεντρίζει το ενδιαφέρον! Οι κουρασμένοι από τον κόσμο κι όσοι ακόμη ελπίζουν, θα εκτιμήσουν τα κείμενά του. Γιατί, με τρόπο εντελώς ιδιαίτερο και με ευαισθησία γνήσιου ποιητή αποδεικνύει πως ο Χριστός ήρθε για να καλέσει τους “κοπιώντας και πεφορτισμένους”, τους κουρασμένους από την αλαζονεία ενός πολιτισμού που χτίστηκε πάνω στη σκληροκαρδία και τη νέκρωση της αγάπης. Τούτο το βιβλίο είναι μια πρόσκληση για ταξίδι παρηγοριάς, που ξεκινά απ’ τα ρηχά του κόσμου και πορεύεται χωρίς φόβο στα βαθιά και τ’ απύθμενα της αγάπης του Θεού για τον κάθε άνθρωπο, τον κάθε αναγνώστη!»

Το λινκ της παρουσιάσης είναι εδώ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων