19/11/2020 19/11/2020 “Η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου κρίνεται σταθερή αυτήν τη στιγμή” ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που νοσηλεύεται από το πρωί στον «Ευαγγελισμό» με ήπια συμπτώματα κορονοϊού. “Έχει παρουσιάσει ένα εμπύρετο και μία ελάχιστη καταβολή” όπως είπε χαρακτηριστικά. “Αυτή την...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 19:00

Κοτανίδου: Ενημέρωση στις κάμερες για τον Μακαριώτατο

Διαδώστε:
Κοτανίδου: Ενημέρωση στις κάμερες για τον Μακαριώτατο

“Η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου κρίνεται σταθερή αυτήν τη στιγμή” ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που νοσηλεύεται από το πρωί στον «Ευαγγελισμό» με ήπια συμπτώματα κορονοϊού. “Έχει παρουσιάσει ένα εμπύρετο και μία ελάχιστη καταβολή” όπως είπε χαρακτηριστικά. “Αυτή την στιγμή η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, γι’ αυτό τον λόγο μπήκε και στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για πολύ στενή παρακολούθηση”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων