11/11/2022 11/11/2022 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στις εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς για τον εορτασμό της 110ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης. Η κυρία Σακελλαροπούλου, μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, την κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία Μακεδονομάχων και την παρέλαση, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γιορτάζουμε σήμερα την απελευθέρωση της Καστοριάς από...
11 Νοεμβρίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2022 - 14:36

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην 110η επέτειο απελευθέρωσης της Καστοριάς

Διαδώστε:
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην 110η επέτειο απελευθέρωσης της Καστοριάς

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στις εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς για τον εορτασμό της 110ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, την κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία Μακεδονομάχων και την παρέλαση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Γιορτάζουμε σήμερα την απελευθέρωση της Καστοριάς από τον τουρκικό ζυγό το 1912 και την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό. Τιμάμε όλους εκείνους που, μέσα σε ζοφερούς και δύσκολους καιρούς, κράτησαν για αιώνες ζωντανό το εθνικό φρόνημα.

Το ηρωικό πνεύμα των μαχητών του Μακεδονικού Αγώνα και των Βαλκανικών Πολέμων μας εμπνέει και μας καθοδηγεί».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων