29/11/2019 29/11/2019 Ο φονικός σεισμός στην Αλβανία αποτελεί το μεγάλο ζήτημα της επικαιρότητας το οποίο έχει συγκινήσει και ευαισθητοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τους συνανθρώπους μας. Από τη πρώτη στιγμή η Ελληνική Πολιτεία συνέδραμε στην ανθρωπιστική βοήθεια με την αποστολή τόσο διασωστών της ΕΜΑΚ όσο και ειδών πρώτης ανάγκης. Στο πλευρό των πληγέντων βρίσκεται και η Εκκλησία της...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2019 - 22:20

Η κίνηση που συγκίνησε τους πιστούς στην Πάτρα

Διαδώστε:
Η κίνηση που συγκίνησε τους πιστούς στην Πάτρα

Ο φονικός σεισμός στην Αλβανία αποτελεί το μεγάλο ζήτημα της επικαιρότητας το οποίο έχει συγκινήσει και ευαισθητοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τους συνανθρώπους μας. Από τη πρώτη στιγμή η Ελληνική Πολιτεία συνέδραμε στην ανθρωπιστική βοήθεια με την αποστολή τόσο διασωστών της ΕΜΑΚ όσο και ειδών πρώτης ανάγκης. Στο πλευρό των πληγέντων βρίσκεται και η Εκκλησία της Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού Εσπερινού σήμερα στην Πάτρα είχε στηθεί δίπλα από τον Σταυρό του Αποστόλου Ανδρέα ειδικό κουτί για τη συνδρομή των προσκυνητών προς τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας. Ο πιστός λαός της Πάτρας χαιρέτισε θετικά τη κίνηση αυτή της Ιεράς Μητροπόλεως συμβάλλοντας ο καθένας

Είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα διαρκείας και ρουχισμός) συγκεντρώνονται σε όλους τούς Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών για τους σεισμοπλήκτους της Αλβανίας, ενώ την Κυριακή, 1.12.2019, θα περιαχθεί δίσκος υπέρ των σεισμοπλήκτων σε όλους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως.

Φωτογραφία: Γιώργος Φερδής  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων