25/01/2020 25/01/2020 Πιστό αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας, η οποία βρίσκεται αποτεθησαυρισμένη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, υποδέχτηκαν κατά το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στον προαύλιο του χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κοζάνης. Την Ιερά Εικόνα κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μόνης Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ και την υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κοζάνης...
25 Ιανουαρίου, 2020 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2020 - 20:26

Η Κοζάνη υποδέχτηκε την Παναγία Βηματάρισσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Κοζάνη υποδέχτηκε την Παναγία Βηματάρισσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστό αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας, η οποία βρίσκεται αποτεθησαυρισμένη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, υποδέχτηκαν κατά το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στον προαύλιο του χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κοζάνης. Την Ιερά Εικόνα κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μόνης Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ και την υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος, ο κλήρος της Μητροπόλεως και πλήθος πιστών.

Ακολούθως τελέστηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατουντος του οικείου ποιμενάρχη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων