25/11/2021 25/11/2021 Τα καθημερινά προσκυνήματα έχουν γαλήνη και κουβαλούν μεγάλη ευλογία. Οι πιστοί έχουν την ευκαιρία στο Λεκανοπέδιο της Αττικής να προστρέχουν σε ευλογημένους τόπους χωρίς την αφορμή κάποιας μεγάλης εορτής, παρά μόνον επειδή η ψυχή το ζήτησε να επισκεφθεί και να ξαναπατήσει αυθόρμητα πάνω στα χνάρια της ασκήσεως των Αγίων. Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου το βράδυ,...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 19:57

Στην Κρύπτη της αστραφτερής Αγίας Φιλοθέης

Διαδώστε:
Στην Κρύπτη της αστραφτερής Αγίας Φιλοθέης

Τα καθημερινά προσκυνήματα έχουν γαλήνη και κουβαλούν μεγάλη ευλογία. Οι πιστοί έχουν την ευκαιρία στο Λεκανοπέδιο της Αττικής να προστρέχουν σε ευλογημένους τόπους χωρίς την αφορμή κάποιας μεγάλης εορτής, παρά μόνον επειδή η ψυχή το ζήτησε να επισκεφθεί και να ξαναπατήσει αυθόρμητα πάνω στα χνάρια της ασκήσεως των Αγίων.

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου το βράδυ, η Κρύπτη της Αγίας Φιλοθέης στο ομώνυμο προάστιο της Αττικής γεννούσε θαλπωρή και το κανδήλι εμπρός της, απέστραπτε το πρόσωπο της.

Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” / Φώτο: Χριστίνα Αγγελακοπούλου

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων