30/09/2020 30/09/2020 Στιγμές από την επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου στο σπίτι των Ίμβρίων στη Θεσσαλονίκη την Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας Θράκης. Τον Σεβ. προσεφώνησαν ο Πρόεδρος της Ιμβριακης Ένωσης του μακροβιότερου ιμβριακού σωματείου, Παύλος Σταματίδης και ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Χριστοφορίδης. Ακολούθησε ομιλία του Σεβασμιωτάτου στην ομήγυρη στην οποία κάλεσε όλους με ένα...
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 18:08

Η ξενάγηση του Μητροπολίτη στο Σπίτι των Ιμβρίων στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Η ξενάγηση του Μητροπολίτη στο Σπίτι των Ιμβρίων στη Θεσσαλονίκη

Στιγμές από την επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου στο σπίτι των Ίμβρίων στη Θεσσαλονίκη την Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας Θράκης.

Τον Σεβ. προσεφώνησαν ο Πρόεδρος της Ιμβριακης Ένωσης του μακροβιότερου ιμβριακού σωματείου, Παύλος Σταματίδης και ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Χριστοφορίδης.

Ακολούθησε ομιλία του Σεβασμιωτάτου στην ομήγυρη στην οποία κάλεσε όλους με ένα παλμό και μια καρδιά να αγωνιστούν για την Ίμβρο.

Ακολούθησε ξενάγηση του Σεβασμιωτάτου στους χώρους της Ένωσης και στο μουσείο όπου φυλάσσονται πολύτιμα κειμήλια του Οικ. Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου του μακαριστού Αμερικής κυρού Ιακώβου και άλλων Ιμβριωτών Ιεραρχών και λογίων.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων