01/10/2019 01/10/2019 Με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 59η επέτειο από την ανακήρυξη της κυπριακής ανεξαρτησίας. Το χαιρετισμό της παρέλασης που ξεκίνησε στις 11 το πρωί στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στο Στρόβολο  εδέχθη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η πολιτική ηγεσία. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Φέτος...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2019 - 15:51

Η Κύπρος τιμά την Ανεξαρτησία της

Διαδώστε:
Η Κύπρος τιμά την Ανεξαρτησία της

Με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 59η επέτειο από την ανακήρυξη της κυπριακής ανεξαρτησίας.

Το χαιρετισμό της παρέλασης που ξεκίνησε στις 11 το πρωί στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στο Στρόβολο  εδέχθη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η πολιτική ηγεσία. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Φέτος για πρώτη φορά παρέστη στην παρέλαση εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Σερβίας και συγκεκριμένα ο ΥΠΑΜ Aλεξάνταρ Βούλιν, καθώς η Εθνική Φρουρά παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της απόκτημα, τα σερβικά πυροβόλα NORA Β-52. Πρόκειται για το Nora-B52 155 mm σερβικής κατασκευής και προέλευσης.

 

Παρακολουθήστε στο βίντεο ολόκληρη την παρέλαση και στο 30ο λεπτό το νέο πυροβόλο της Εθνικής Φρουράς:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων