23/12/2022 24/12/2022 Ο Δήμος Ναυπλιέων για ακόμα μία χρονιά επέλεξε να μεταδώσει τη λάμψη και την αισιοδοξία των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους με την βοήθεια της τεχνολογίας 3D Projection Mapping την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022. Η πρόσοψη του Δημαρχείου Ναυπλίου φωταγωγήθηκε με μία ιδιαίτερη προβολή, με χριστουγεννιάτικα ηχητικά εφέ και εικόνες που ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 0:18

Η λάμψη των Χριστουγέννων σε 3D προβολή στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Η λάμψη των Χριστουγέννων σε 3D προβολή στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων για ακόμα μία χρονιά επέλεξε να μεταδώσει τη λάμψη και την αισιοδοξία των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους με την βοήθεια της τεχνολογίας 3D Projection Mapping την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Η πρόσοψη του Δημαρχείου Ναυπλίου φωταγωγήθηκε με μία ιδιαίτερη προβολή, με χριστουγεννιάτικα ηχητικά εφέ και εικόνες που ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο των Χριστουγέννων. Την επίσημη πρώτη προβολή παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και μέλη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ).

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων