15/11/2019 15/11/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, μετέβη χθές 14 Νοεμβρίου 2019 στην Ύδρα, για να συμμετάσχει στις λατρευτικές συνάξεις για την εορτή του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου, πολιούχου της νήσου. Συγκεκριμένα, ο Σεπτός Ποιμενάρχης, προεξήρχε στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, που τελέστηκε ανήμερα...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 18:57

Η Λιτάνευσις του Νεομάρτυρος Αγίου Κωνσταντίνου στην Ύδρα

Διαδώστε:
Η Λιτάνευσις του Νεομάρτυρος Αγίου Κωνσταντίνου στην Ύδρα

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, μετέβη χθές 14 Νοεμβρίου 2019 στην Ύδρα, για να συμμετάσχει στις λατρευτικές συνάξεις για την εορτή του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου, πολιούχου της νήσου.

Συγκεκριμένα, ο Σεπτός Ποιμενάρχης, προεξήρχε στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, που τελέστηκε ανήμερα της εορτής στον Ι. Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή “Κιάφα”.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έλαβε χώρα η πάνδημη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου και των χαριτόβρυτων λειψάνων του.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων