24/04/2022 24/04/2022 Με τη χάρη του Αναστάντος Χριστού και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, τελέστηκε η Παννυχίδα το βράδυ της Αναστάσεως στην Χριστιανική Αδελφότητα Η ΛΥΔΙΑ, στην Ασπροβάλτα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αδελφότητας, βαθειά συγκίνηση διακατείχε όλες τις παριστάμενες αδελφές-μέλη της Αδελφότητος και κυρίως τις σεβάσμιες γερόντισσες, καθώς η Ακολουθία...
24 Απριλίου, 2022 - 19:57

«Η Λυδία» γιόρτασε την Ανάσταση κοντά στον τάφο του μακαριστού γέροντά της

Διαδώστε:
«Η Λυδία» γιόρτασε την Ανάσταση κοντά στον τάφο του μακαριστού γέροντά της

Με τη χάρη του Αναστάντος Χριστού και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, τελέστηκε η Παννυχίδα το βράδυ της Αναστάσεως στην Χριστιανική Αδελφότητα Η ΛΥΔΙΑ, στην Ασπροβάλτα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αδελφότητας, βαθειά συγκίνηση διακατείχε όλες τις παριστάμενες αδελφές-μέλη της Αδελφότητος και κυρίως τις σεβάσμιες γερόντισσες, καθώς η Ακολουθία της Αναστάσεως τελέστηκε παραπλεύρως του τάφου του μακαριστού Γέροντος, ιδρυτού και πνευματικού της Αδελφότητος, π. Θεοφίλου.

Την χαρά της Αναστάσεως συμπλήρωναν αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του σεπτού Επισκόπου της τοπικής Εκκλησίας, για το ανύστακτο ενδιαφέρον του προς την Αδελφότητά μας, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει η τοπική Εκκλησία, λόγω της ενεστώσης υγειονομικής καταστάσεως.

Ο σεβάσμιος ιερεύς της γειτονικής ενορίας Βρασνών, π. Αντώνιος, ο οποίος με ιδιαίτερη κατάνυξη τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως, αναφέρθηκε με ευλάβεια στην μνήμη του αοιδίμου Πατρός, ευχόμενος το Χριστός Ανέστη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων