31/05/2023 01/06/2023 Στην Ελλάδα βρέθηκε η πασίγνωστη Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Χόλιγουντ Μαρία Μενούνος, η οποία δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα. Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τι βίωσε, τι ένιωσε, τι αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στον τάφo του Αγίου...
31 Μαΐου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2023 - 1:28

Η Μαρία Μενούνος προσευχήθηκε στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα

Διαδώστε:
Η Μαρία Μενούνος προσευχήθηκε στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα

Στην Ελλάδα βρέθηκε η πασίγνωστη Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Χόλιγουντ Μαρία Μενούνος, η οποία δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα. Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τι βίωσε, τι ένιωσε, τι αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στον τάφo του Αγίου Νεκταρίου.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Το ταξίδι μου στην Ελλάδα δεν είχε να κάνει μόνο με τα νησιά και  τη διασκέδαση. Είχα μια αποστολή. Έχω ονειρευτεί να πάω στην Αίγινα. Για όσους δεν το γνωρίζετε η Αίγινα είναι ένα μικρό νησί στον Κόλπο της Ελλάδας, που βρίσκεται μόλις 16 μίλια νοτιοδυτικά της Αθήνας. Ο Άγιος Νεκτάριος, ο πολιούχος του νησιού, υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στις αρχές του 20ου αιώνα και είναι γνωστός για τα θεραπευτικά του θαύματα. Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης άγιος για τους ανθρώπους που πάσχουν από ασθένειες, όπως καρκίνος, καρδιακά προβλήματα, πόνοι στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και πολλά άλλα.

Από τότε που η μαμά μου και εγώ διαγνωστήκαμε με όγκους στον εγκέφαλο, οι φίλοι μας έλεγαν ότι πήγαιναν εκεί για να προσευχηθούν για εμάς. Πηγαίνουμε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Καλιφόρνια, αλλά το να πηγαίνουμε στην εκκλησία του στην Ελλάδα ήταν πάντα το όνειρο. Ήθελα να πω ευχαριστώ για όλα τα θαύματα και τις θεραπείες με τις οποίες ευλογηθήκαμε.

Ήταν η πρώτη μας στάση στο ταξίδι. Λένε ότι οι πιστοί μπορούν να ακούσουν τον Άγιο Νεκτάριο στον τάφο. Μόλις γονάτισα άκουσα χτύπημα. Αμυδροί θόρυβοι χτυπήματος. Ρώτησα την Joanna τη φίλη μας που μας ξεναγούσε αν ήταν αυτός και είπε “ναι”. Αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμεινα με το αυτί στον τάφο για πολύ ώρα. Προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο και είπα “παρακαλώ κάνε το αδιαμφισβήτητο. Δεν θέλω να φύγω από εδώ αβέβαιη αν σε άκουσα”. Καθώς προσευχόμουν για τους ανθρώπους της ζωής μου με καρκίνο, άκουσα ένα τεράστιο κρότο και άρχισα να ουρλιάζω “τον ακούω!”. Ήταν σίγουρα αδιαμφισβήτητο. Έκλαιγα με λυγμούς από χαρά. Ήταν τόσο συγκινητικό καθώς αισθάνομαι ότι έχω τέτοια σύνδεση μαζί του και αυτό με έκανε να αισθάνομαι ακόμα πιο ευγνώμων για τη σύνδεση μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την απίστευτα συγκλονιστική στιγμή. Επίσης κάθισα στο κρεβάτι του εκεί που ζούσε και ανατρίχιασα. Όλοι στο γκρουπ μας συγκινήθηκαν μέχρι δακρύων σε αυτή την επίσκεψη.

Αν πάτε κάποτε στην Ελλάδα, προσθέστε αυτό στο ταξίδι σου. Ο Άγιος Νεκτάριος βοηθά τόσους πολλούς και έχει χαρίσει τόσα πολλά θαύματα. Μου αρέσει να λέω να πιστεύεις στο απίστευτο γιατί τίποτα δεν είναι πολύ μακριά από το δυνατό όταν πιστεύεις στον Άγιο Νεκτάριο.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

(Πηγή: briefingnews.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων