11/07/2019 11/07/2019 Δελτίο Τύπου με το οποίο κάνει γνωστό ότι η κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας δεν έχει σχέση με αυτές που εκκενώθηκαν σήμερα το πρωί στη περιοχή της Αμφίκλειας. Διαβάστε τα όσα αναφέρει:  Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας ανακοινώνεται ότι η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ Δαύλειας,...
11 Ιουλίου, 2019 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2019 - 20:24

Η Μητρ. Θηβών σχετικά με την πυρκαγιά στον Παρνασσό

Διαδώστε:
Η Μητρ. Θηβών σχετικά με την πυρκαγιά στον Παρνασσό

Δελτίο Τύπου με το οποίο κάνει γνωστό ότι η κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας δεν έχει σχέση με αυτές που εκκενώθηκαν σήμερα το πρωί στη περιοχή της Αμφίκλειας.

Διαβάστε τα όσα αναφέρει: 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας ανακοινώνεται ότι η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ Δαύλειας, δεν έχει σχέση με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Αμφίκλειας στον Παρνασσό, αφού βρίσκεται σε διαφορετική περιοχή του όρους “Παρνασσός”. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης. Επίσης, η ανατολική πλευρά του Παρνασσού, που βρίσκεται η Κατασκήνωση, δεν επλήγη από την κακοκαιρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων