10/08/2021 10/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, εκφράζοντας την συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας της Ευβοίας. Επειδή οι ανάγκες των ανθρώπων θα είναι μεγάλες, αλλά και επειδή ναοί έχουν υποστεί ζημιές από την πύρινη λαίλαπα, η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας κατέθεσε άμεσα το ποσό των 5.000 ευρώ...
10 Αυγούστου, 2021 - 14:41
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2021 - 17:50

Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, εκφράζοντας την συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας της Ευβοίας.

Επειδή οι ανάγκες των ανθρώπων θα είναι μεγάλες, αλλά και επειδή ναοί έχουν υποστεί ζημιές από την πύρινη λαίλαπα, η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας κατέθεσε άμεσα το ποσό των 5.000 ευρώ προς ενίσχυση των πυροπλήκτων της Ευβοίας, ενώ θα περιαχθεί και δίσκος την Κυριακή 15 Αυγούστου σε όλους τους ναούς της Μητροπόλεως, το περιεχόμενο του οποίου θα αποσταλεί συμπληρωματικά στην δοκιμαζόμενη τοπική Εκκλησία. Εξάλλου, μόλις γίνει η επίσημη αποτίμηση των αναγκών, και πάλι η Μητρόπολη Κερκύρας θα συμπαρασταθεί.

Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας στηρίζει, ακόμη, την προσπάθεια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, του Ερυθρού Σταυρού και της ΜΚΟ Equal Society για την συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών για τους πυρόπληκτους και προτρέπει τους πιστούς να ενισχύσουν με τα συγκεκριμένα είδη (γάλα, παξιμάδια, μακαρόνια, κονσέρβες, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, όσπρια και μωρομάντηλα, πάνες, είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας) στα συγκεκριμένα σημεία που έχουν οριστεί (Σολωμού 11 στην Σπηλιά και Ελ. Βενιζέλου, έναντι του Νέου Φρουρίου).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων